Fabriek uitsn 2

Onze Kernwaarden

De identiteit van een onderneming wordt in hoge mate bepaald door de rotsvaste basisprincipes of kernwaarden die het hanteert. Bij Twilmij zijn dat er vijf: de klant staat centraal, gedreven mensen, betrouwbaarheid, optimale bedrijfsprocessen en – last but not least – kennis van diervoeding.

Kernwaarden figuur met alleen KW Klant staat centraal2 

DE KLANT STAAT CENTRAAL

Tevreden klanten zijn ons doel. Het vervullen van hun wensen bepaalt ons denken en doen. Twilmij zet haar klanten en relaties op nummer 1. De hele bedrijfsvoering is er op gericht om de wens en vraag van de klant optimaal uit te voeren. De norm is in één keer goed zowel voor u als voor ons. Afspraak is afspraak en daar mag u ons aan houden. Onze kern voor uw succes !

Kernwaarden figuur met alleen KW Betrouwbaarheid

BETROUWBAARHEID

Betrouwbaar zijn is vertrouwen krijgen. Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen is het fundament voor onze bedrijfsreputatie en verdere groei.  Twilmij bestaat inmiddels ruim 50 jaar en is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf. Stabiliteit en de constante koers wordt merkbaar gewaardeerd. De focus ligt volledig op de productie van premixen. Dat is een heldere en duidelijke koers, die wordt herkend en die willen we ook in de toekomst varen.

Kernwaarden figuur met alleen KW Gedreven mensen

GEDREVEN MENSEN

Succes hangt altijd af van mensen. Twilmij stimuleert de persoonlijke groei en het ondernemerschap van haar medewerkers. Twilmij vindt dat de mensen die proactief kunnen denken en werken veruit de belangrijkste kernwaarde is voor succes. Verantwoordelijkheid, zelfredzaamheid en beheersing van het hele proces zijn daarin de kernpunten.

Kernwaarden figuur met alleen KW Optimale bedrijfsprocessen

OPTIMALE BEDRIJFSPROCESSEN

Een efficiënte, flexibele bedrijfsvoering is mede bepalend voor ons succes. Twilmij investeert voortdurend in innovaties die haar bedrijfsprocessen optimaliseren. Onder
deze processen vallen zowel orderinvoer, facturatie, optimalisatie, als automatisering van
planning en productie. Optimale bedrijfsprocessen bieden veiligheid, kwaliteit en continuïteit.

 Kernwaarden figuur met alleen KW Kennis van diervoeding

KENNIS VAN DIERVOEDING

Succes vloeit voort uit kennis en kunde. Voor Twilmij is kennis van diervoeding en diergezondheid cruciaal. Kennis verdiepen en delen is succes vermenigvuldigen.
Twilmij stelt zich ten doel niet alleen kennis in huis te hebben van de additieven die we zelf verwerken, maar ook kennis van diervoeding voor alle verschillende diergroepen. Deze kennis is van continue hoog niveau door voortdurende scholing maar ook door een intensieve samenwerking met onze relaties.