Fabriek uitsn 2

Twilmij. Het antwoord.

Hoe? Wat? Waarmee? Hoeveel? Welke? Gezonde dieren die goed presteren. Dáár doen we het voor. Net als u, voerfabrikant en/of dierhouder. Dat is onveranderd sinds ons ontstaan ruim vijftig jaar geleden. Het is een dynamische markt, waarin de wet- en regelgeving en grondstoffenmarkt voortdurend veranderen. Zo’n omgeving vraagt om betrouwbare spelers. Die zich naast specialist ook partner voelen. Een partner die naast u staat en heldere antwoorden geeft op uw vragen. Zodat we samen de verantwoordelijkheid nemen voor het succes van onze sector.

Gezondheidsissues vragen om snelle reacties. Bij Twilmij kunnen we vaak dezelfde dag nog antwoord geven op prangende vragen. Hoe? Door onze betrokkenheid, gecombineerd met meer dan 50 jaar ervaring en onze grote nutritionele kennis. We hebben hetzelfde doel als u: dieren met behulp van hoogwaardige voeding optimaal laten presteren op het gebied van groei, gezondheid en productiviteit.

Bij Twilmij produceren we vraaggestuurd circa 3000 verschillende recepten. Bij elke vraag hoort een nieuw recept, een nieuw antwoord. En is er geen kant-en-klaar antwoord, dan sparren we graag samen met u. We bundelen krachten met moederbedrijf DSM, de grootste en meest betrouwbare vitamineproducent ter wereld. Wij geloven in kennis delen. En we delen onze kennis met u.

Nieuwe wetgeving? Grondstofschaarste? Prijsstijgingen? Onze branche wordt alsmaar dynamischer. Ons antwoord: flexibiliteit. Daarom investeren we continu in optimalisering van processen en efficiënte bedrijfsvoering.

We spelen snel in op de ontwikkelingen in de markt en onze hoogtechnologische fabriek voldoet aan de modernste eisen op gebied van productie, veiligheid, kwaliteitsborging en hygiëne. Dat maakt ons klaar voor elke vraag.