Kwalipak - het zusje van Twilmij- levert sinds 1992 maatwerk in het kleinverpakken van gangbare en biologische producten voor de diervoederindustrie. De moderne verpakkingslijnen verwerken onder andere additieven, premixen en aanvullende diervoeders in de vorm van poeders, granulaten, pellets en vloeistoffen.

Gewaarborgde kwaliteit
Een hecht team van goed opgeleide, kwaliteitsbewuste medewerkers zet zich dagelijks in om klanten volgens de hoogste standaarden te  ontzorgen. De faciliteiten en procedures zijn daar uiteraard ook op afgestemd. Alle verwerkingsprocessen vinden plaats in geconditioneerde cleanrooms en zijn gecertificeerd volgens de strenge protocollen van HACCP, GMP+ en FSA. 

Ook biologische producten
De vraag naar kleinverpakte biologische producten groeit gestaag. Kwalipak is EKO gecertificeerd en kan producenten van biologische diervoeders dus volledige ondersteuning bieden. 

Partner in flexibel maatwerk
Maatwerk leveren vraagt flexibiliteit van mensen en processen. Kwalipak is er volledig op ingesteld om klantwensen snel en efficiënt te vervullen, of het nu om grote of kleine charges gaat. Dat mag u ook verwachten van een bedrijf dat zich graag opstelt als een partner voor de lange termijn.
 

Repacking van uw samenstelling of samen een nieuwe samenstelling ontwikkelen?
Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden:

Henk-Jan de Kat
Business Development Manager
hjdekat@kwalipak.nl